Läs anmälningsreglerna innan du anmäler dig!
Anmälan sker via e-mail eller tel: 0709-570 660.
Tel.tid: mån-tors kl. 13.00-15.00.

Maila gärna en intresseanmälan, så sätter jag ihop en grupp så snart jag har tillräckligt många deltagare.
Mail: utbildning@hundtjansten.se

Info om kursen:

4 kurstillfällen totalt: 4 st lektioner á ca 2 timmar. 2500kr/hund.

Små grupper, max 6 ekipage/kurs, så att ni alla får den tid ni betalar för.

Vi kommer att gå igenom nyttiga övningar såsom;

Kvarsittande med störning
Möte med andra hundar
Gå fint vid sidan
Inkallning utan störning
Inkallning med störning
Stoppkommando
Förbudsträning

Andra frågor som vi ägnar tid åt är hälsa, skötsel m.m. av hunden. Här är inga frågor för dumma och jag delar så gärna med mig av min erfarenhet! När hunden börjar bli könsmogen, brukar nya frågor dyka upp och tid ägnas till detta samt teori om stressbeteenden m.m. Boxern som ras och egenheter med rasen kommer att gås igenom ur alla tänkbara vinklar. Varför är de inte som vallhundar t.ex. och vad krävs för att få en boxer att lyda?

Diplom utdelas till alla deltagande hundar!

Boxern är inte som en vallhund och många gånger stöter jag på boxerekipage som inte passat i en grupp/kurs med andra raser. Deras hund har upplevts som stökigare och/eller klassens clown. Jag är van vid boxer och här ska ingen boxerägare behöva känna så! De mognar senare och har speciella egenheter som man måste vara medveten om när man tränar vår underbara ras. Clowner är de ju mer eller mindre allihopa, så på denna kurs är du i gott sällskap!

Min egen erfarenhet av boxer började 1977, då min familj skaffade vår första boxer. Sedan dess har alltför många underbara boxrar bott hos mig och de har lärt mig massor, men fullärd blir man aldrig. Jag har arbetat på Securitas här i Stockholm som hundförare med två av dem och två st har jag fått uppflyttade till elitklass i lydnad, varav den ena blev Svensk Lydnadschampion. Jag har varit instruktör sedan 1999 och sedan 2005 har jag arbetat med att hjälpa hundägare inom min egna firma Hundtjänsten.

På kurserna tränar vi med belöningsbaserade metoder = Belöning då hunden gör rätt med t.ex. godis eller leksak. Detta utesluter inte att vi ställer krav på hundarna, men kraven ställs först då hunden förstår. All träning ska vara rolig och att ställa krav betyder enkelt sagt att vi är vänliga men bestämda – aldrig elaka med hunden! Om din hund har speciella problem är det bättre att du tar privatlektioner. Speciella problem kan vara aggressivitet/gör utfall eller extrem rädsla.
Är du osäker maila eller ring och fråga: utbildning@hundtjansten.se 0709-570660 (teltid vardagar kl. 13-15).

Ni anmäler er via mail till utbildning@hundtjansten.se

Uppge namn och fullständig adress, det telefonnummer ni lättast nås på, er hunds ålder och tilltalsnamn. När jag har fått det återkommer jag med bekräftelse på anmälan och en faktura för inbetalning av kursen.

Anmälan till hundkursen

    MinBoxeroGrannen_ver13marB_liten