Assar

Denna kurs har, som alltid hos Elinor på Hundtjänsten, bjudit på nya kunskaper, nya bekantskaper, skratt och en väldigt mycket bättre relation till våran underbara kille!

Jag kan oroa mig ibland för att det gått för lång tid sedan vi tränade sist eller för att vi ska ha glömt hur man gör eller att vi kanske till och med, gud förbjude, gör fel? Då är det skönt att få stöd från Elinor som lugnar och tar en vidare. Den främsta anledningen till att vi fortsätter gå på kurs hos Elinor är att hon gör det roligt för hundarna, oavsett vad vi lär oss för tillfället så ska det vara kul och aldrig har väl vi då varit med om att Assar frivilligt gått med på att hoppa in i bilen och åka hem efter avslutad kurs!
Så nu sitter vi här, nyss hemkomna från avslutningen på ännu en kurs hos Elinor, Nöjda men sådär härligt trötta som man blir efter två fina timmar i skogen på Tullinge, Sen känner jag det, det där lilla stinget av besvikelse, eftersom att jag vet att det dröjer ända till efter sommaren innan vi får gå på kurs igen …

Tack från Johanna, Peter och Assar!