OBS! Har du anmält dig och inte fått en bekräftelse – ring 0709570660!

TÄNK OM JAG KUNDE LYSSNA

Lyssna och förstå vad hunden har att säga oss

7 nov 2017 kl. 18.30-21.30.
Plats: Tallbackaskolan i Solna.

Pris: 400 kr.

Hundar har en vilja och den är viktig. Vi människor har tyvärr glömt vår förmåga att lyssna. Det handlar om att hitta en djupare samhörighet med hunden. Vi kan inte komma dit genom lydnad, träning och ledarskap. Vägen dit kräver att vi börjar lyssna på hundarna och vad de har att säga oss. I en tid då det är livsviktigt att kunna granska och förstå sin omvärld är lyssnandet allt mer betydelsefullt.
För att vi och hundarna vi lever med ska må bra måste vi göra upp med det traditionella sättet att betrakta hundar på. Det finns en rad väletablerade ”sanningar” om hur hundar ska uppfostras och bemötas för att passa in i våra liv. Ofta accepterar vi dessa istället för att ifrågasätta om de verkligen är bra för hunden eller ens för oss själva. Ett förändrat synsätt skulle göra samvaron mycket mer harmonisk.

Det här är föreläsningen som kan förändra ditt och din hunds liv.

Kerstin Malm, filosofie doktor i etologi med inriktning på hunddjur, är ett mycket välkänt namn bland hundfolk i Sverige. Har du lust att läsa mer om henne och/eller mer om denna föreläsning så kan du kika på hennes egna hemsida:
http://kmalm.se/forelasningar-och-kurser/tank-om-jag-kunde-lyssna

Anmälan är bindande och görs till Hundtjänsten.
Maila namn, adress (gata), postnummer och ort, samt telefonnummer till info@hundtjansten.se, så återkommer vi så fort vi kan.

VARMT VÄLKOMNA!

Telefon 0709-570 660, säkrast vardagar kl. 13-15. Mail: info@hundtjansten.se.
Betalning sker via faktura som skickas på angiven mailadress.